image
Sursa foto: Getty Images

Gestul făcut de jucătorii de la Leicester, după victoria de la Cardiff

Jucătorii echipei engleze de fotbal Leicester City s-au deplasat în Thailanda pentru a asista la funeraliile patronului clubului lor, Vichai Srivaddhanaprabha, care şi-a pierdut viaţa într-un accident de elicopter produs săptămâna trecută, informează DPA.

Antrenorul Claude Puel, alături de un grup de jucători, între care atacantul Jamie Vardy şi portarul Kasper Schmeichel, au zburat către Bangkok sâmbătă seara, după victoria obţinută în deplasare, în faţa formaţiei Cardiff City (1-0). Ei urmează să rămână 36 de ore în Thailanda, ţara de origine a lui Vichai, înainte de a se întoarce acasă, pentru a pregăti meciul cu Burnley, de la sfârşitul acestei săptămâni, primul de pe teren propriu după moartea omului de afaceri thailandez.

Vichai Srivaddhanaprabha s-a numărat printre cele cinci persoane care şi-au pierdut viaţa după prăbuşirea elicopterului, în apropierea stadionului King Power din Leicester, după meciul cu West Ham Unite. disputat pe 29 octombrie. Funeraliile budiste dedicate miliardarului thailandez au început sâmbătă şi vor continua toată săptămâna, la Wat Thepsirin, unul dintre cele mai cunoscute temple din Bangkok, unde jucătorii au sosit duminică în costume negre.

Sâmbătă, înaintea startului meciului de la Cardiff s-a păstrat un minut de reculegere în memoria lui Vichai Srivaddhanaprabha, iar suporterii lui Leicester City, veniţi în număr mare în Ţara Galilor, au desfăşurat în tribune un banner uriaş pe care scria "RIP Vichai", scrie Agerpres.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: