image
Sursa foto: oficial.md

Deputatul independent Ion Groza se alătură Partidului Acțiune și Solidaritate

Ion Groza, deputatul independent ales pe circumscripția uninominală 43 Cahul, a anunțat astăzi că aderă la PAS.

Deputatul independent Ion Groza a anunțat astăzi că aderă la Partidul Acțiune și Solidaritate din motiv că „această formațiune promovează cursul de integrare europeană a Republicii Moldova”. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing.

Președinta PAS, Maia Sandu, a menționat că deputatul a sprijinit toate inițiativele fracțiunii PAS în Parlament

Mă bucur să anunț și să salut decizia domnului Ion Groza, deputat independent în Parlamentul RM, de a se alătura fracțiunii PAS. Domnul Groza reprezintă alegătorii proeuropeni din raionul Cahul. Acesta a sprijinit toate inițiativele noastre în Parlament, am avut o colaborare foarte bună cu dumnealui și echipa sa în alegerile locale, unde am luat un scor foarte bun. În aceste vremuri complicate este foarte important să ne consolidăm puterile, să demonstrăm solidaritate. Știm că domnul deputat împărtășește viziunea Partidului Acțiune și Solidaritate și valorile democratice”, a declarat Maia Sandu.

La rândul său, Ion Groza a menționat că a luat această decizie de a se alătura Partidului Avțiune și Solidaritate împreună cu echipa sa din Cahul, deoarece formațiunea promovează cursul de integrare europeană.

Pentru mine astăzi este o zi deosebită când, împreună cu echipa din teritoriu, am luat decizia de a face parte din această formațiune politică. După experiența de un an de zile în calitate de deputat în Parlament, după o perioadă de analiză a situației politice din țară și discuții cu alegătorii din Cahul, am luat decizia să ader la PAS. Mereu am susținut și am promovat constant modernizarea RM și ancorarea ei în spațiu european, occidental. Decizia de azi este continuitatea mea politică, la ora actuală vedem că PAS este cea mai importantă formațiune de dreapta care promovează cursul de integrare europeană a RM”, a punctat Groza.

Ion Groza a devenit deputat independent în Parlament pe circumscripția uninominală 43 Cahul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: