image
Sursa foto: s.digi.ro

România: Se discută despre centre de vaccinare chiar la locul de muncă; Ce spun angajații

De marţi, angajaţii din România pot sta fără mască la serviciu, dar respectând două condiţii: să aibă cel mult cinci colegi de birou şi să fie toţi vaccinaţi.În urma studiului realizat de Best Jobs, jumătate dintre persoane au declarat că s-ar simți în siguranță dacă vaccinul ar fi obligatoriu. Pentru 10% contează că s-au vaccinat, iar 33 % spun că nu cred în vaccin.

La moment, se discută despre centre de imunizare la locul de muncă, unele companii deja adoptă această măsură. Angajații sunt încă panicaţi din cauza virusului şi nu vor să fie infectaţi sau supuși riscului la locul de muncă. 38% din respondenţi vor ca angajatorii să ia măsuri de dezinfecţie şi curăţenie mai stricte şi vor să existe o bună ventilaţie a clădirii.

În continuare, 20% dintre angajaţi susţin că vor să continue munca de acasă şi dacă totuşi vin la birou, să nu participe la întâlniri cu persoane din afara companiei, conform Mediafax.

De asemenea, 20% dintre angajaţi susţin că vor să continue munca de acasă şi dacă totuşi vin la birou, să nu participe la întâlniri cu persoane din afara companiei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: