image
Sursa foto: Getty Images

Ce a spus Max Verstappen când a aflat că Lewis Hamilton e cu psihicul la pământ și s-ar putea retrage

Toto Wolff a dezvăluit că Lewis Hamilton este cu moralul la pământ după cursa de la Abu Dhabi, unde a pierdut titlul mondial chiar în ultimul tur.

Șeful de la Mercedes a făcut și o afirmație îngrijorătoare pentru fanii septuplului campion mondial: deși are contract până în 2022, britanicul s-ar putea retrage, deoarece este cu psihicul la pământ.

"Nu va depăși niciodată durerea și suferința de duminică. Sper ca Lewis să continue să piloteze, pentru că este cel mai bun pilot al tuturor timpurilor, dar nu pot să garantez acest lucru", a spus Toto Wolff.

Max Verstappen a fost informat despre afirmațiile făcute de Toto Wolff și i-a transmis un mesaj rivalului său, Lewis Hamilton.

"Nu îmi pare rău pentru el, dar pot să înțeleg că este dureros. Dar așa sunt cursele. A câștigat deja un titlu astfel (n.r. cel din 2008, când l-a învins în ultimul tur pe Massa, la Interlagos), va ști să gestioneze situația. Am câștigat pe pistă titlul mondial și nimeni nu îmi poate lua asta.

Pot să înțeleg că Lewis nu este fericit, dar astea sunt cursele, știi că asemenea lucruri se pot întâmpla. Dacă se uită înapoi la ceea ce a realizat, va găsi alinare. Va putea lupta pentru al optulea titlu și o va face anul viitor. Nu văd vreun motiv pentru care să plece acum din Formula 1", a spus Verstappen, la conferința de presă premergătoare Galei Premiilor FIA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: