image
Sursa foto: Profimedia

Cel mai scump cartonaș roșu din istorie! Starul lui Juventus va primi o amendă uriașă

Juventus a remizat cu Genoa, scor 0-0, în etapa a 29-a din Serie A.

Dusan Vlahovic (24 de ani) a fost eliminat în această partidă pentru că a primit două cartonașe galbene, în doar 30 de secunde, pentru fault urmat de proteste, iar această eliminare stupidă îi va aduce o sancțiune enormă din partea lui Juve.

Juventus nu a depășit forma proastă din ultimele meciuri și starea de tensiune se prelungește. Gruparea din Torino are doar o singură victorie în ultimele opt meciuri jucate în toate competițiile.

Vlahovic, vârful ”Bătrânei Doamne” a ajuns să fie exclus de pe teren pentru că a primit două cartonașe galbene în decurs de 30 de secunde pentru proteste la adresa arbitrului. Primul ”galben” îl văzuse după un atac asupra portarului lui Genoa.

Acest cartonaș roșu îl costă scump pe atacant pentru că Juventus l-a amendat pe Vlahovic cu suma de 70.000 de euro, mai exact, cu 5% din salariul său lunar la club.

Dusan Vlahovic nu va putea juca în meciul cu Lazio, din 30 martie, după pauza cauzată de meciurile amicale ale echipelor naționale. Sârbul e o absență importantă pentru echipă. Lipsa lui Vlahovic îi va complica și mai mult strategia lui Allegri, în condițiile în care și celălalt atacant, polonezul Milik, este accidentat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: