image
Sursa foto: Getty Images

Tyson Fury vrea să-l facă ”KO” pe Cristiano Ronaldo! ”Nu e suficient de mare pentru amândoi!”

Boxerul englez Tyson Fury (33 de ani), campionul mondial en titre la categoria grea, versiunea WBC, i-a pus ”gând rău” lui Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul lui Manchester United.

Fury (30 de victorii, între care 21 prin KO, un egal), care l-a ironizat recent pe pugilistul ucrainean Wladimir Klitschko, susține că vrea să-l facă ”KO” pe Ronaldo.

Ce s-a întâmplat de fapt? Pugilistul din Marea Britanie se bucură și el de o popularitate importantă în Manchester, dar vrea ca el să fie ”atracția” nr. 1 din oraș, și nu fotbalistul.

”Acest oraș nu este suficient de mare pentru amândoi!”, a spus Fury, susține The Sun.

Tyson Fury vrea să-și apere titlul mondial într-un meci e poveste organizat pe Old Trafford. Deocamdată, Fury va lupta în cel de-al treilea meci cu americanul Deontay Wilder, sâmbăta viitoare, în Las Vegas.

După o primă luptă soldată cu un egal memorabil, Tyson Fury a câştigat revanşa în faţa americanului Deontay Wilder şi a cucerit titlul de campion mondial al versiunii WBC , în februarie 2020. Conform contractului dintre cei doi pugilişti, Fury şi Wilder se vor înfrunta încă o dată.

Sportivul britanic, născut chiar în Manchester, este convins că se va impune și că va rămâne campion mondial, așa că visează deja la meciul de la anul, de pe stadionul cu o capacitate de 76.000 de locuri al lui United.

”Întotdeauna am visat să fac un meci pe Old Trafford!”, a mai spus Fury.

Ar fi primul meci de box organizat pe arena din Manchester, după o pauză de 28 de ani, atunci când legendarul Chris Eubank-Nigel Benn a luptat în fața a 42.000 de spectatori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: