image
Sursa foto: jurnal.md

Un bărbat din Glodeni va petrece patru ani după gratii; A fost la un pas de a comite un omor la beție

Judecătoria Drochia, sediul Glodeni, a pronunțat la 16 aprilie o sentință de condamnare a unui bărbat, în vârstă de 53 de ani, învinuit de comiterea infracțiunii de vătămare intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății (art. 151 alin. (1) din Codul penal). Dosarul a fost instrumentat de procuratura raionului Glodeni

Bărbatului i-a fost stabilită pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 4 ani, cu executare în penitenciar de tip semiînchis. A fost menținută măsura preventivă - arestarea preventivă, în privința lui până la devenirea definitivă a sentinței.

Acuzatorii de stat de l-a Glodeni i-au înaintat învinuirea pe faptul că, la 21 februarie 2024, aproximativ la ora 17:00, aflându-se în ospeție la un consătean, fiind în stare de ebrietate alcoolică, din motivul unui conflict apărut în timpul consumului de alcool, a ieșit împreună cu consăteanul în ograda gospodăriei, unde i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului.

În urma acestei bătăi, potrivit raportului de expertiză judiciară medico-legală, victimei i-au fost cauzate leziuni corporale grave.

Noutăţile partenerilor

comentarii: