image
Sursa foto: starnet.md

„Pentru că iubim Moldova” - noua campanie de promovare StarNet

StarNet lansează o nouă campanie de promovare care se bazează în exclusivitate pe valorile poporului nostru. Încă din momentul fondării, întreprinderea a fost gândită drept o companie de telecomunicații care să aducă bucurii în toate familiile din Moldova.

Pentru că oamenii Moldovei merită tot ce este mai bun, de la fibră optică, până la căldura sufletească a celor dragi, nevoiți să plece peste hotare pentru a-și asigura traiul. StarNet mai înseamnă și peste 700 de locuri de muncă în toată Moldova. Înseamnă peste 700 de oameni care au rămas să lucreze acasă.

Anul acesta, când se fac 20 de ani de la înființare, compania StarNet amintește tuturoror despre faptul că doar împreună putem schimba în bine lucrurile din țara noastră. Doar conștientizând că suntem parte a unui neam, că împărtășim aceleași valori, că simțim la fel, putem dărui micile și marile bucurii semenilor noștri. StarNet anume asta face: conectează destine.

Despre asta este clipul video - Moldova mea, realizat de StarNet. Un clip care aduce în față locurile și Oamenii Moldovei, lansat în data 5 septembrie, la Digital Park, care a ridicat în picioare o sală de oameni.

Pentru că iubește Moldova, StarNet pregătește mereu oferte speciale pentru cei de acasă. Accesați acest link pentru a vedea ofertele de toamnă.

StarNet, de 20 de ani sub aceeași stea!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: