image
Sursa foto: border.gov.md

Un moldovean, cercetat penal: Și-a cumpărat un Mercedes cu 1600 de euro, dar cu acte false

Un moldovean și-a cumpărat un mijloc de transport fără a-i verifica actele. Oprit de polițiștii de frontieră, bărbatul a rămas fără mașină și e cercetat pentru deținerea documentului cu semne de falsificare. Incidentul a fost înregistrat în seara zilei de ieri.

Aflați în misiune de serviciu pe traseul Buzdugani - Ungheni, polițiștii de frontieră au oprit în trafic o mașină cu plăcuțele de înmatriculare bulgărești.

În timpul verificărilor, asupra reviziei tehnice au fost observate semne de falsificare. Despre cele depistate, șoferul de 29 de ani a declarat că nu cunoaște absolut nimic, spunândcă și-a procurat Mercedesul la începutul lunii iunie cu tot pachetul de documente, fără a avea posibilitatea de a verifica actele.

Ca urmare, autoturismul a fost indisponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră Ungheni, iar documentul a fost transmis în adresa laboratorului tehnico-juridic pentru efectuarea expertizei în urma căreia se va stabili dacă tânărul va fi sau nu cercetat conform art. 361 al Codului Penal al Republicii Moldova.

Noutăţile partenerilor

comentarii: