image
Sursa foto: Profimedia

Bayern Munchen pregătește terenul pentru revenirea fostului antrenor! Unde ar putea ajunge Thomas Tuchel

Perioada de transferuri de vară se anunță a fi una foarte interesantă, dar nu doar din perspectiva jucătorilor care își vor schimba echipa, ci și din cea a antrenorilor.

Bayern Munchen traversează o perioadă dificilă și riscă să piardă titlul după zece ani la rând în care a fost campioana Germaniei.

Din acest motiv, și mai ales după eșecul dureros suferit în fața rivalei Bayer Leverkusen, scor 0-3, bavarezii se gândesc să se despartă de Thomas Tuchel, iar, potrivit BILD, pe lista nemților a apărut numele lui Hansi Flick, cel care a mai antrenat echipa în perioada 2019-2021.

Alături de Hansi Flick, Bayern Munchen a câștigat de două ori titlul, Cupa Germaniei, trofeul Champions League, dar și Supercupa UEFA.

”Câțiva oficiali ai lui Bayern se gândesc deja la revenirea lui Flick. Au fost deja discuții între antrenor și Uli Hoeness. Deocamdată, Flick petrece foarte mult timp acasă, urmărește mult fotbal și urmărește atent ce se întâmplă la Bayern, chiar dacă este onorat de interesul venit din partea Barcelonei”, a spus jurnalistul BILD, Cristian Falk.

Se speculează deja și ce se va întâmpla cu Thomas Tuchel în condițiile în care Hansi Flick ar reveni la Bayern Munchen. Nemții susțin că acesta ar putea ajunge la Barcelona, având în vedere că a mărturisit recent că i-ar plăcea să antreneze la un moment dat în Spania.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: