image
Sursa foto: Nadejda Roșcovanu

Încă un deputat se lasă de „Pro Moldova” și aderă la „Pentru Moldova” // DOC

Încă un legislator din grupul „Pro Moldova” anunță că aderă la platforma parlamentară „Pentru Moldova”, formată împreună cu fracțiunea Partidului Șor. Este vorba de Elena Bacalu care, în mai curent, a făcut parte din grupul transfugilor din PD.

Printr-o declarație adresată astăzi președintelui Parlamentului, Elena Bacalu anunță că se retrage din „Pro Moldova” și că va activa în continuare în calitate de deputat neafiliat.

Decizia Elenei Bacalu a fost apreciat de platforma parlamentară „Pentru Moldova” ca fiind una „curajoasă”.

„Apelul grupului nostru parlamentar a fost susţinut de încă o colegă din Parlament - dna Elena Bacalu, care a ales să contribuie la depăşirea blocajului din Legislativ de pe platforma „Pentru Moldova". Felicitări, doamna deputat, pentru decizia responsabilă şi curajoasă! Avem mult de lucru, ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici!”, se menţionează pe pagina de Facebook a platformei.

Astfel, platforma proaspăt creată numără nouă deputați de la Șor și alți cinci deputați care l-au abandonat pe Andrian Candu: Sergiu Sârbu, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur, Ruxanda Glavan și Corneliu Padnevici.

BacaluBacalu

Apelul grupului nostru parlamentar a fost susținut de încă o colegă din Parlament - dna Elena Bacalu, care a ales să... Publicată de Pentru Moldova pe Miercuri, 11 noiembrie 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: