image
Sursa foto: IP Hâncești

FOTO // A urcat fără permis la volan: Patru persoane au ajuns la spital, după ce o mașină s-a răturnat, la Hâncești

Patru persoane au fost transportate la spital, după ce o mașină a derapat de pe traseu și s-a răturnat, la Hâncești. Tânărul de la volanul automobilului nu avea permis de conducere.

Accidentul s-a produs ieri pe traseul Stolniceni-Lăpușna, la ieșire din satul Șipoteni.

La fața locului s-a deplasat poliția pentru a documenta cazul. S-a stabilit că pe drumul de acces dinspre Șipoteni spre Lăpușna un tânar de 17 ani, domiciliat în rainul Hâncești, nu s-a isprăvit cu ghidajul automobilului de model „Opel Corsa”, ca urmare a derapat și s-a răsturnat pe acostament.

În momentul impactului, în mașină se aflau patru persoane, care în urma accidentului rutier au fost transportați la spitalul raional Hâncești, pentru ajutor medical.

Conducătorul a primit mai multe leziuni corporale, iar pasagerul care se afla pe bancheta din față, în vârstă de 20 ani s-a ales cu o plagă în regiunea frontală și câteva echimoze, și două adolescente de 14 si 15 ani, ce se aflau pe bancheta din spate au fost transportate la spital.

Șoferul a fost testat cu alcotestul „Drager”, rezultatul fiind de 0,00 mg/l în aerul expirat și în urma documentării s-a stabilit că nu deține permis de conducere.

Poliția a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

IP HânceștiIP Hâncești

Noutăţile partenerilor

comentarii: