image
Sursa foto: en.as.com

Hotelurile lui Cristiano Ronaldo din Portugalia vor fi transformate în spitale

Cristiano Ronaldo, 35 de ani, își va transforma hotelurile din Portugalia în spitale pentru a ajuta la lupta împotriva coronavirusului, anunță Marca, citat de libertatea.ro.

După declararea pandemiei de coronavirus, starul lusitan de la Juventus Torino a luat decizia de a transforma hotelurile pe care le deține în Portugalia în spitale pentru tratarea persoanelor infectate cu Covid-19. Aceste locații de lux vor putea fi folosite gratuit, iar fotbalistul le va plăti salariile medicilor și asistenților care vor deservi aceste spitale.

În Portugalia, Cristiano Ronaldo deține două hoteluri de cinci stele , „Pestana CR7” , în Lisabona și la Funchal, în insula Madeira, locul de baștină al fotbalistului. ”Trebuie să ascultăm autoritățile și să ne protejăm viața”, declara, cu câteva zile în urmă, Cristiano Ronaldo.

Fotbalistul de 35 de ani se află în carantină de câteva zile în Madeira (Portugalia), după ce unul dintre colegii săi de la Juventus, Daniele Rugani, a fost confirmat că este infectat cu coronavirus.

„Lumea traversează un moment foarte dificil care cere cea mai mare atenție din partea tuturor. Vă vorbesc astăzi nu doar ca jucător de fotbal, dar ca fiu și tată, ca o persoană îngrijorată de ultimele evenimente care afectează întreaga lume. Este foarte important ca toți să urmăm sfaturile WHO (World Health Organization) și a autorităților guvernamentale despre cum să gestionăm această situație”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo, postat pe rețelele de socializare, la aflarea veștii că intră în carantină.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: