image
Sursa foto: Profimedia

Replica lui Mikel Arteta, după ce Chelsea a pus jos 100 de milioane € și l-a "deturnat" pe Mykhaylo Mudryk

Mikel Arteta (40 de ani) a vorbit în premieră despre transferul lui Mykhaylo Mudryk (22 de ani) la Chelsea, mutare care a surprins lumea fotbalului britanic.

"Tunarii" au făcut mai multe oferte și păreau să fie singuri în cursa pentru semnătura atacantului ucrainean, însă, pe ultima sută de metri, Chelsea a oferit 100 de milioane de euro și a reușit să obțină acordul lui Șahtior Donețk.

La finalul meciului câștigat împotriva lui Tottenham, scor 2-0, antrenorul spaniol a fost pus să comenteze faptul că echipa sa a ratat transferul, în condițiile în care Mudryk părea deja cu un picior în tabăra lui Arsenal.

"Sunt fericit cu jucătorii pe care îi am. Mereu încercăm să ne îmbunătățim lotul, dar trebuie să rămânem constanți în privința țintelor noastre.

Clubul este primul care încearcă, dar cred că trebuie să avem și anumit nivel de disciplină.

Putem să îi îmbunătățim pe cei pe care deja îi avem acum, așa că mai bine ne concentrăm pe asta. Am avut accidentări care nu ne-au ajutat, dar luăm totul de la zi la zi.

Fereastra de transferuri rămâne deschisă și încercăm să ne îmbunătățim echipa. Clubul asta își dorește, iar eu îl susțin și încercăm să o facem împreună", a spus Arteta, conform 90min.

Mykhaylo Mudryk a devenit protagonistul celui mai scump transfer realizat, până acum, în această perioadă de mercato.

De altfel, ucraineanul a costat mai mult decât dublu față de ocupantul locului secund din topul celor mai scumpe transferuri, care poate fi văzut în galeria foto de mai jos.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: