image
Sursa foto: politia.md

Tânărul care i-a sfâșiat cu dinții urechea unui polițist din Anenii Noi, condamnat la ani grei de închisoare

Tânărul de 24 de ani care i-a sfâșiat cu dinții urechea unui polițist în vara lui 2023, după ce a fost depistat beat la volan, a fost condamnat la 12 ani și 6 luni de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Anenii Noi la data de 28 februarie 2024.

Cazul a avut loc pe 4 iunie 2023, în raionul Anenii Noi.

Tânărul a fost depistat în stare de ebrietate la volan și fără permis de conducere. Acesta a devenit agresiv cu angajații din cadrul Inspectoratului de Poliție Anenii Noi. I-a înjurat, i-a îmbrâncit și i-a amenințat cu bătaia. Ulterior, a pătruns în automobilul poliției și a distrus terminalul radio. Când unul dintre polițiști a încercat să-l imobilizeze, acesta l-a mușcat de ureche. Expertiza judiciară medico-legală a arătat că polițistului i-a fost provocată vătămare corporală gravă.

Tânărul de 24 de ani a fost condamnat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate și fără a deține permis de conducere, aplicarea violenței față de o persoană cu funcție de răspundere și vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății.

În mașină se afla un pasager, un tânăr de 21 de ani, care a fost condamnat de către instanță la 1 an și 6 luni de închisoare, pentru că a facilitat comiterea infracțiunii. Acesta este anunțat în căutare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: