image
Sursa foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimovic, atacat dur de Hakan Calhanoglu: ”Nici măcar nu a contribuit la titlul câștigat de AC Milan!”

Hakan Calhanoglu (28 de ani) și Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) au fost coechipieri la AC Milan în sezonul 2020-2021, însă la finalul acelei ediții din Serie A, fotbalistul turc a decis să se despartă de rossoneri și să se alăture marii rivale Inter Milano.

Mutarea a stârnit numeroase controverse, iar suporterii lui AC Milan l-au criticat în termeni duri pe Calhanoglu.

La finalul acestui sezon, după ce AC Milan a cucerit titlul în Serie A, Zlatan Ibrahimovic l-a înțepat pe Calhanoglu în timpul sărbătorii.

Atacantul suedez a luat microfonul și a îndemnat mulțimea de suporteri să îi transmită un mesaj lui Hakan Calhanoglu. Cum era de așteptat, suporterii lui AC Milan au început să scandeze împotriva fotbalistului turc.

La o lună de la acel moment, Hakan Calhanoglu i-a răspuns lui Zlatan Ibrahimovic prin intermediul unui interviu acordat presei din Turcia.

”Este un om de 40 de ani, nu mai are 18 ani, eu nu aș face astfel de lucruri la vârsta lui. Îi place să se afle în centrul atenției. Nici măcar nu a contribuit la titlul câștigat de AC Milan în acest sezon. Abia că a jucat, dar face tot ce poate să fie în centrul atenției.

În plus, el este cel care mă sună mereu, îmi cere să ieșim la cină sau să ne plimbăm cu motocicletele. A și scris despre mine în cartea lui. Trebuia să scrie ceva, altfel ar fi lăsat paginile goale. Sincer, mai bine nu se chinuia”, a declarat Hakan Calhanoglu, citat de givemesport.com.

În plus, fotbalistul turc i-a atacat și pe suporterii celor de la AC Milan, pe care i-a acuzat că în cei patru ani petrecuți la rossoneri nu i-au scandat niciodată numele.

”Sunt foarte fericit la Inter, sprijinul suporterilor mă ajută mult. Am jucat la AC Milan pentru patru ani, dar nimeni nu mi-a scandat numele din tribune. Aici, la Inter, acest lucru se întâmplă de fiecare dată când ies la încălzire”, a mai spus Calhanoglu.

Ibrahimovic, care va împlini 41 de ani în luna octombrie, a marcat 8 goluri în 23 de meciuri disputate pe parcursul sezonului recent încheiat, ajutându-i pe milanezi să cucerească din nou titlul în Serie A, după o aşteptare de peste un deceniu.

Starul suedez s-a operat recent la genunchi şi nu va reveni pe gazon mai devreme de începutul anului viitor, notează Agerpres.

Chiar şi în aceste condiţii, însă, responsabilii lui AC Milan sunt dispuşi să-i ofere un nou contract, pentru ca vestiarul grupării "rossonera" să beneficieze în continuare de experienţa unui fotbalist de anvergura lui Ibrahimovic, care i-a ajutat să cucerească un nou "scudetto".

Ibrahimovic va avea însă un salariu mult mai mic decât cel încasat până acum (7 milioane de euro net pe sezon), urmând să fie remunerat în funcţie de meciurile disputate şi de obiective, conform ziarului italian.

După retragerea din activitate, Zlatan Ibrahimovic ar urma să îndeplinească rolul de ambasador al clubului AC Milan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: