image
Sursa foto: jurnal.md

Candu spune că l-a sunat pe Plahotniuc înainte de a părăsi PD: „Mulți au uitat cine i-a promovat să ajungă unde au ajuns”

Andrian Candu recunoaște că și-a sunat nașul, pe fostul șef al PD, Vladimir Plahotniuc, marți seara, înainte de a anunța că părăsește rândurile partidului a doua zi.

„Este adevărat că l-am sunat şi am avut o discuţie de 5 minute. M-am simţit obligat ca în faţa unei persoane care a avut o contribuţie majoră la dezvoltarea PDM”, a declarat Candu, la Publika TV.

„Dumnealui a spus: Sunteţi adulţi, majori, dacă consideraţi că asta vreţi să faceţi, nu mă implic. Dacă consideraţi că asta vreţi să faceţi, fiţi determinaţi şi nu uitaţi de soarta cetăţenlor şi de viitorul ţării", susține Candu.

Totodagtă, Andrian Candu a spus că are cu Vladimir Plahotniuc o relaţie personală la care nu vrea să renunţe și le-a reproşat foştilor colegi de partid că mulţi dintre ei „au uitat cine i-a promovat să ajungă unde au ajuns”.

„Foarte mulţi şi-au presărat cenuşă chiar şi acolo unde nu era necesar să-şi presară. Nu vreau să mă dezaşez de acest om, care a avut o contribuţie majoră", a spus Candu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: