image
Sursa foto: Profimedia

Anunț categoric din Germania! Antrenorul favorit să o preia pe Bayern Munchen în vară

Thomas Tuchel a anunțat că va pleca la finalul sezonului de la Bayern Munchen, după un sezon ratat la gruparea din Germania.

Neamțul a pierdut campionatul în fața lui Bayer Leverkusen, a fost eliminat prematur din Cupa Germaniei și a pierdut și Supercupa la începutul sezonului. Bayern Munchen mai este angrenată doar în UCL, acolo unde a remizat în manșa tur din sferturi, 2-2 cu Arsenal.

De aceea, Bayern Munchen caută un înlocuitor pentru Thomas Tuchel, iar favoritul să-i ia locul la gruparea din Bavaria este neamțul Julian Nagelsmann, antrenorul dat afară tocmai pentru a-l numi pe Tuchel!

Conform jurnalistului Florian Plettenberg, revenirea lui Nagelsmann la Bayern pare din ce în ce mai concretă.

Negocierile au avansat, iar contractul se preconizează a fi unul de trei sau patru ani. Nagelsmann ar vrea să revină, dar nu și-a dat încă acordul.

Discuțiile dintre părți s-au intensificat după ce Xabi Alonso a anunțat că va mai rămâne și în sezonul următor la Bayer Leverkusen.

Nagelsmann este așteptat să devină noul antrenor al lui Bayern Munchen, dar conducerea mai ia în calcul și variantele Roberto De Zerbi și Unai Emery, în cazul în care neamțul se va răzgândi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: