image
Sursa foto: Profimedia

Florentino Perez a programat o întâlnire cu Kylian Mbappe

Kylian Mbappe (24 de ani) va intra în ultimele șase luni de contract cu PSG pe 1 ianuarie.

În ciuda faptului că Real Madrid a dat de înțeles că se retrage din cursa pentru transferul internaționalului francez, Florentino Perez nu a renunțat definitiv la această idee.

Jurnalistul spaniol Ramon Alvarez de Mon a susținut că Real Madrid pregătește toate lucrurile necesare pentru ca săptămâna viitoare să fie decisivă în ceea ce privește semnarea lui Mbappe.

În plus, Alvarez de Mon a spus că Florentino Perez, conducătorul lui Real Madrid, a programat o convorbire telefonică cu Mbappe. În cazul în care atacantul lui PSG va accepta să vină la Madrid, anunțul oficial va fi făcut în cursul lunii ianuarie, potrivit Fichajes.

Viitorul lui Kylian Mbappe este incert în momentul de față. Starul francez pare că este "la cuțite" cu antrenorul Luis Enrique, iar jurnaliștii din Hexagon au evidențiat acest lucru prin intermediul unui articol numit: "Tensiunile dintre Mbappe și Enrique o zguduie pe PSG".

Mbappe este dezamăgit de postul pe care este utilizat de către Enrique, cel de număr 9, și consideră că nu poate da cel mai bun randament pe această poziție. Francezii notează însă că, pentru a liniști apele, atacantul ar urma să fie mutat în zona laterală din luna ianuarie, acolo unde se simte cel mai bine.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: