image
Sursa foto: privesc.eu

Ion Terguță, la lansarea lui Andrei Năstase în cursă: „Bătrânii noștri trebuie să-și planifice vacanțele, nu înmormântările”

„Felul în care arată la momentul actual Republica Moldova este vinovată clasa politică și s-a întâmplat din cauza lipsei de moralitate”. Este declarația secretarului general al Platformei DA, Ion Terguță, făcută la lansarea oficială a lui Andrei Năstase în cursa prezidențială.

„Cine mai asociază, astăzi, Republica Moldova cu ansamblul JOC, Lăutarii sau operele noastre literare ori cinematografice? Cine își mai amintește că avem Academie de Științe? Nimeni. Lumea ne cunoaște pentru sărăcie, lipsă de perspective și... cum să nu - furtul miliardului. Nu au furat acești bani oamenii simpli. Nu ei au împărțit pungile între ei. Acest lucru l-au făcut politicienii corupți și imorali. Acest lucru l-au făcut membri guvernului, acest lucru l-a făcut președintele Dodon”, a menționat Ion Terguță.

Secretarul Platformei DA a îndemnat oamenii să nu se lase influențați de sondaje.

„Vreau să fac un îndemn pentru toți. Să facem un efort să ne apărăm fundamentele civilizației noastre. Suntem înfipți în țărâna acestui pământ de la facerea lumii. Tot ce ne-a ținut grămadă a fost credința, limba și dorința noastră de libertate. În fața acestei biserici, a lui Dumnezeu și a lumii vă spunem că avem tăria să ne batem pentru Moldova. Pentru Moldova de mâine, pe care o vom construi împreună. Avem un candidat determinat. Un candidat pe care îl știm ca pe e un luptător. A venit timpul marilor caractere. Timpul pisicilor blânde, dar și a trădătorilor a trecut. Acum e timpul celor care știu cum trebuie să arate Moldova de mâine”, a adăugat secretarul Platformei DA.

„Vreau să petrec câteva clipe pentru a vă vorbi despre viitorul pentru care îl vom clădi împreună. Spun împreună, pentru că nicio persoană, oricât ar fi de puternică, nu poate face nimic singur. Moldova de mâine înseamnă o țară în care se vor redeschide fabricile închise de 30 de ani. Moldova de mâine înseamnă o țară în care banii furați vor reveni în buzunarul celor care i-au muncit. Și vă promitem asta. Moldova de mâine înseamnă o țară cu școli sătești redeschise, cu copii mulți și sănătoși, cu bătrâni care își vor planifica vacanțe și nu propriile înmormântări”, a mai spus Ion Terguță.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: