image
Sursa foto: Twitter

Anunțul făcut de medicul naționalei Braziliei, după ce Neymar a început să plângă pe bancă

Neymar, superstarul selecţionatei Braziliei, a suferit o entorsă la glezna dreaptă, a anunţat medicul Braziliei, Rodrigo Lasmar, după victoria Selecao în faţa Serbiei (2-0), în meciul de debut la Cupa Mondială 2022.

"Trebuie să aşteptăm între 24 şi 48 de ore pentru a avea o altă evaluare a gravităţii acestei accidentări şi o eventuală indisponibilitate a jucătorului", a subliniat Rodrigo Lasmar.

Selecţionerul brazilian Tite s-a declarat însă "încrezător că Neymar va continua să joace la Cupa Mondială" din Qatar.

La puţin timp după această conferinţă de presă, jucătorul a părăsit stadionul şchiopătând uşor, fără să răspundă întrebărilor ziariştilor, cu căşti voluminoase pe cap, însoţit de un membru al staff-ului brazilian.

Potrivit medicului, accidentarea s-a produs în timpul unui impact direct cu genunchiul unui jucător sârb. Neymar (30 de ani) a mai fost lovit la glezna dreaptă şi în 2019, accidentare care l-a forţat atunci să renunţe la Copa America.

Pe Lusail Stadium, care va găzdui şi finala CM 2022, pe 18 decembrie, Neymar a fost foarte activ până la înlocuirea sa, în minutul 80. El a s-a aflat la originea deschiderii scorului, după ce l-a lansat pe Vinicius, al cărui şut, respins de portarul sârb Vanja Milinkovic-Savic, a fost reluat în plasă de Richarlison (62).

Brazilienii şi-au dublat avantajul în minutul 73, prin acelaşi Richarlison, care a marcat cu o execuţie spectaculoasă, din foarfecă, unul dintre cele mai frumoase goluri văzute până acum la un Campionat Mondial.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: