image
Sursa foto: Profimedia

Gazzetta dello Sport anunță o dublă lovitură pentru Inter Milano pe piața transferurilor

Inter Milano, liderul campionatului Italiei, a ajuns la un acord cu atacantul iranian Mehdi Taremi de la FC Porto, care urmează să se alăture clubului din Serie A la finalul acestui sezon, când îşi va încheia contractul cu portughezii, anunţă presa italiană.

Conform cotidianului Gazzetta dello Sport, Mehdi Taremi va efectua vizita medicală în cursul zilei de marţi, înainte de a semna un contract pe doi ani cu Inter, cu opţiune pentru un sezon suplimentar.

Internaţionalul iranian, în vârstă de 31 de ani, a disputat 171 de meciuri pentru FC Porto, începând din 2020, reuşind să marcheze 86 de goluri în total, 10 dintre ele în Liga Campionilor, în 25 de apariţii.

Taremi a atins recent semifinalele Cupei Asiei cu naţionala ţării sale, pentru care a înscris de 45 de ori în 80 de selecţii.

Mehdi Taremi va fi primul jucător care va întări lotul lui Inter Milano în sezonul viitor şi va fi urmat, după toate probabilităţile, de mijlocaşul polonez Piotr Zielinski, aflat la final de contract cu Napoli, campioana en titre a Italiei.

Zielinski (29 de ani) urmează să semneze la rândul său în următoarele zile contractul cu clubul lombard, după ce şi-a dat acordul verbal în acest sens, conform jurnalistului Fabrizio Romano, un bun cunoscător al pieţei transferurilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: