image
Sursa foto: jurnal.md

Povestea fascinantă a unui moldovean la Hollywood; A lucrat și cu Tom Cruise! // VIDEO

În lumea spectacolului, există artiști care strălucesc pe scenă și sunt oameni care fac ca acele scene să strălucească. Un astfel de om este moldoveanul Dumitru Cepoi, un vizionar în domeniul construcției de scene și organizării de concerte. El a dus arta sa dincolo de hotarele Irlandei, ajungând să presteze servicii în Norvegia, Franța și Portugalia.

Într-o nouă ediție a emisiunii „Cealaltă Basarabie” de la Jurnal TV, descoperim povestea fascinantă a lui Dumitru, un moldovean cu o viziune globală în construcția de scene și organizarea de concerte, aflăm cum a transformat o afacere locală într-un gigant internațional și cum a evoluat de la scene impresionante în Irlanda, până la proiecte spectaculoase pentru filmul „Misiune: Imposibilă - Răfuială Mortală” cu Tom Cruise. De asemenea, vedem culmile atinse de spiritul antrepreprenorial al unei minți din Moldova, ce a contribuit la crearea magiei în lumea cinematografiei de la Hollywood.

În cel mai recent film „Misiune: Imposibilă - Răfuială Mortală” , lansat în acest an, Tom Cruise a dat viață celei mai periculoase cascadorii din carieră. Ceea ce a fost catalogat drept momentul extrem al filmului a fost, de fapt, rezultatul muncii unei echipe remarcabile. Printre membrii acesteia se numără și un moldovean stabilit în Irlanda. Prin intermediul comapaniei sale a fost gestionată construcția pistei unde se desfășoară scena centrală a peliculei cu spectaculoasa acrobație.

În culisele celei mai complicate cascadorii din „Misiune: Imposibilă - Răfuială Mortală” stau săptămâni bune de pregătiri intense. Însă eroii din umbră ai acestei povești nu sunt doar cei de pe ecran, ci și cei din spatele camerei. Dumitru Cepoi și echipa sa-au implicat direct în construcția pistei impresionante din munții norvegieni.

Împreună cu echipa sa, Dumitru este forța incontestabilă din spatele scenei. Are o experiență vastă în domeniu, fiind magicianul ce face posibilă realizarea celor mai pretențioase cerințe pentru concertele și evenimentele grandioase din Irlanda și nu doar.

Fiecare angajat din această echipă știe cu precizie cum să-și îndeplinească meseria și se implică cu o dedicație inegalabilă în fiecare aspect al producției. Fie că este vorba de construcția unei scene spectaculoase sau de coordonarea detaliilor tehnice pentru a crea o atmosferă de neuitat, fiecare membru al echipei aduce o competență distinctivă și o pasiune pentru ceea ce fac.

Majoritatea angajaților din companie sunt din Moldova, inclusiv contabila Svetlana Lupu, care se află în Irlanda din 2007.

În cadrul echipei, diversitatea este o valoare importantă, iar printre angajați se regăsesc și profesioniști de alte naționalități. Unii dintre aceștia au învățat chiar și cuvinte în limba română.

Ca lucrurile să funcționeze la cel mai înalt nivel în companie, accentul este pus pe calitate, dar și pe bunăstarea angajaților. Sunt angajați care au activat și-n alte companii, însă în cele din urmă au decis să revină în locul din care au plecat. Echipa se bucură de o structură solidă, asigurând un mediu bine organizat și eficient pentru desfășurarea activităților, iar acest lucru este apreciat de clienți.

În 2016 Dumitru a decis că este timpul să se lanseze pe cont propriu, iar motive pentru asta a avut suficiente. Luarea acestei decizii l-a dus la realizări impresionante în Irlanda, iar în cele din urmă și peste hotarele ei. Așa a ajuns să contribuie la proiecte spectaculoase pentru filmul ”Misiune: Imposibilă - Răfuială Mortală” cu Tom Cruise.

Prin experiența și realizările echipei sale, Dumitru a descoperit un adevăr puternic: există mereu mai multe lecții de învățat și noi culmi de atins, fiind la fel de dedicat și pasionat ca și cum ai lucra la tine acasă. În plus, excelența nu are frontiere.

Noutăţile partenerilor

comentarii: