image
Sursa foto: Profimedia

Surpriză uriașă în Germania! Tuchel ar urma să plece de la Bayern, la câteva zile după câștigarea titlului

Thomas Tuchel (49 de ani) a fost numit în luna martie pe banca celor de la Bayern Munchen, însă antrenorul german ar urma să plece de la echipă după câștigarea campionatului.

Bayern Munchen a câștigat al 11-lea titlu consecutiv în Germania, însă clubul stă pe un butoi de pulbere. La scurt timp după plecarea lui Hasan Salihamidzic și Oliver Kahn, bavarezii ar urma să se despartă și de Thomas Tuchel, anunță Dietmar Hamann.

Fostul internațional german a dezvăluit că Tuchel nu va continua nici el la Bayern Munchen, iar ruptura se poate produce chiar în următoarele ore, potrivit DailyMail. Această veste este una surprinzătoare, dacă ar fi să ținem cont că oficialii clubului au anunțat că nu se pune problema ca tehnicianul să fie schimbat.

Eliminat din Champions League și Cupa Germaniei, Thomas Tuchel era "condamnat" să câștige titlul în Bundesliga, pentru a nu avea un sezon complet ratat pe banca bavarezilor.

În cele din urmă, tehnicianul german a reușit această performanță, iar oficialii clubului au transmis că Tuchel va continua pe Allianz Arena și din această vară, asta deoarece este unul dintre cei mai buni antrenori ai lumii.

"Nu văd de ce nu ar trebui să continue ca antrenor. Suntem absolut convinși de Thomas Tuchel. Este unul dintre cei mai buni antrenori din Europa. Am vorbit cu el vineri și a fost foarte înțelegător”, a declarat Herbert Hainer, ieri, președintele celor de la Bayern.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: