image
Sursa foto: Profimedia

Un jucător de la PSG este așteptat alături de Ronaldo la Al-Nassr în următoarele zile

Al-Nassr vrea să își continue campania de transferuri spectaculoasă începută cu sosirea lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), iar arabii sunt în discuții avansate cu un fotbalist de la PSG.

Concret, Keylor Navas (36 de ani) se află în pline negocieri cu Al-Nassr, iar actualul portar al celor de la PSG este prioritatea arabilor din momentul de față. Marca anunță că mutarea are șanse să se realizeze în zilele următoare și ar deveni astfel din nou coleg cu Ronaldo, alături de care a mai evoluat și la Real Madrid.

Deși mai are contract cu PSG până în 2024, Navas vrea să plece de la echipă deoarece este nemulțumit de statutul său. Costaricanul este rezerva lui Gianluigi Donnarumma și a bifat un singur meci pentru parizieni în stagiunea curentă.

Pe lângă Ronaldo, Al-Nassr vrea să completeze lista cu nume mari care au evoluat în fotbalul european și îi mai au pe listă pe Sergio Ramos, Luka Modric sau N'Golo Kante.

Aceștia reprezintă și ele adevărate "ținte" pentru șeici în următoarea perioadă, însă rămâne de văzut câți dintre aceștia vor accepta să vină în Arabia Saudită, lângă Ronaldo.

Cum ar putea arăta Al-Nassr, în cazul în care se vor realiza toate transferurile dorite de conducere: Navas - Al-Ghannam, Sergio Ramos, Alvaro, Konan - Modric, Gustavo, Kante - Ronaldo, Aboubakar, Talisca

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: