image
Sursa foto: Profimedia

Verdict greu de digerat pentru Simona Halep, după revenirea în circuit

Caroline Wozniacki (33 de ani, 129 WTA) a stârnit o controversă în lumea tenisului, după declarațiile făcute la adresa Simonei Halep (32 de ani).

"Simo" a primit un wild card din partea organizatorilor pentru a participa la Miami Open, iar Caroline Wozniacki a fost întrebată despre revenirea campioanei noastre în circuit.

Daneza a spus că sportivii suspendați pentru dopaj nu ar trebui să primească wild card-uri.

Annabel Croft, fostă jucătoare britanică de tenis în anii '80, a analizat, pentru Sky Sports, situația Simonei Halep și a dat un verdict dur: colegele de circuit nu sunt fericite că sportiva noastră a revenit pe teren.

"Va fi interesant ce se va întâmpla în vestiar, după această discuție în contradictoriu. Nu cred că atmosfera va fi așa bună, cred că va fi o tensiune pe care să o tai cu cuțitul. E foarte interesant întotdeauna ce se întâmplă cu jucătorii veniți după suspendare, cum își fac revenirea.

Organizatorii vor fi mereu dispuși să ofere wildcarduri numelor mari, pentru că acești jucători îți asigură vânzarea de bilete. Dar este corect? Nu ar trebui jucătorii aflați în această situație să își asume responsabilitatea pentru ce au făcut? Chit că e vorba de un produs contaminat, tot trebuie să îți asumi responsabilitatea.

Nu știm adevărul și probabil nu vom ști niciodată ce s-a întâmplat, dar e clar că suspendarea Simonei a fost redusă de la 4 ani la doar 9 luni. Acum s-a întors, dar cred că Halep va fi o problemă pentru multe jucătoare, având în vedere că e o campioană atât de mare. E clar că restul fetelor din circuit nu sunt fericite că s-a întors", a spus Annabel Croft pentru Sky Sports.

Daneza Caroline Wozniacki, 33 de ani, fost număr 1 WTA, la fel ca şi Simona Halep, o cunoaşte bine pe sportiva din Constanța, pe care a întâlnit-o de 7 ori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: