image
Sursa foto: Mike Tyson

Mike Tyson, interviu spumos despre viața sa: Îi anihilam pe toți. Pentru asta m-am născut

Mike Tyson (53 de ani) a oferit un interviu spumos în care a vorbit, printre altele, și despre viața sa. Fostul campion al greilor duce dorul zilelor în care urca în ring.

”Sunt un student al războiului. Știu toți războinicii. De la Charlemagne până la Achile, care e numărul unul dintre războinici. După aceea vin Alexandru cel Mare și Napoleon. Îi știu pe toți. Am citit despre toți. I-am studiat. Știu arta luptelor, știu arta războiului. Doar asta am învățat. De aceea eram temut, de aceea adversarilor le era frică de mine în ring. Îi anihilam pe toți. Pentru asta m-am născut.

Acum, pentru că acele zile s-au dus, totul e gol! Nu mai e nimic. Lucrez la arta de a fi umil. De aceea plâng. Nu mai sunt acea persoană. Îmi e dor de asta. Uneori mă simt ca un nenorocit. Nu vreau ca acea persoană să iasă la suprafață. Dacă se întâmplă asta, iadul vine cu acea persoană. Nu e deloc amuzant. Sună cool, ca și cum aș fi un bărbat dur. Dar urăsc acea persoană. Îmi e frică de ea”, a spus Mike Tyson, într-un interviu publicat pe contul de YouTube 'Hotboxin' with Mike Tyson'.

Mike Tyson este un mare amator de senzații tari. Fostul campion mondial al greilor a fost la un pas să se bată cu o gorilă. Dezvăluirea a făcut-o chiar sportivul, care a oferit o sumă impresionantă de bani pentru a fi lăsat să se bată cu o gorilă dintr-o grădină zoologică din New York.

În 1986, an în care a câştigat primul său titlu mondial (WBC), Tyson a făcut o vizită privată la grădina zoologică şi la un moment dat a vrut să intre în cuşca unei gorile cu spatele argintiu, care agresa celelalte gorile, pentru a se bate cu ea. A oferit 10.000 de dolari îngrijitorului pentru ca să-i permită să intre în cuşcă, dar acesta a refuzat.Mike Tyson a fost închis trei ani pentru viol

În martie 1992, când era în vârful carierei sale în box, Mike Tyson a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru că a violat-o pe Desiree Washington, de 18 ani.

Infracțiunea s-a petrecut în iulie 1991, într-un hotel din orașul Indianapolis. Desiree Washington era o fostă miss Black America.

Fostul campion la categoria grea a fost eliberat în martie 1995, după ce a executat jumătate din pedeapsă. În închisoare, Tyson s-a convertit la religia musulmană și și-a schimbat numele în Malik Abdul Aziz.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: