image
Sursa foto: Getty Images

Pandemia de COVID-19 i-a speriat pe apropiaţii lui Michael Schumacher! Ce decizie a luat familia campionului din Formula 1

Presa din Anglia anunţă că familia lui Michael Schumacher e nevoită să amâne o operaţie importantă pentru fostul pilot din Formula 1. În continuare, apropiaţii germanului fac eforturi, pentru a-i îmbunătăţi starea de sănătate a campionului din motorsport.

În această perioadă, Michael Schumacher ar fi trebuit să fie supus unei intervenţii cu celule stem, un pas important în privinţa îmbunătăţirii stării sale de sănătate, după accidentul care i-a schimbat viaţa şi care l-a lăsat imobilizat la pat.

Totuşi, conform Dailystar.co.uk, intervenţia cu celule stem nu mai e posibilă, din cauza riscului ridicat în privinţa pandemiei de coronavirus. Familia germanului a fost cea care a insistat ca intervenţia să nu mai aibă loc, tocmai pentru a nu exista complicaţii.

Intervenţia medicală ar fi urmat să fie condusă de cardiologul francez Philippe Menasche.

De şapte ori campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher a suferit un accident la schi în decembrie 2013 şi de atunci nu a mai apărut niciodată în public. Rămas cu afecţiuni serioase, după loviturile suferite la cap, neamţul de 51 de ani locuieşte în Elveţia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: