image
Sursa foto: Profimedia

Procurorii au ajuns în cantonamentul Italiei: Două staruri sunt acuzate că au pariat și nu mai joacă pentru națională

Italia se confruntă cu un nou mare scandal în fotbal.

Jucători italieni importanți sunt acuzați că au pariat pe meciuri de fotbal. Primul nume apărut a fost al lui Nicolo Fagioli, de la Juventus, care a recunoscut că a încălat regulamentul.

O zi mai târziu, Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo au fost acuzați de același jurnalist care a declanșat și ”cazul Fagioli”, Fabrizio Corona, că au pariat pe meciuri de fotbal.

Imediat, procurorii și-au făcut apariția în cantonamentul naționalei Italiei de la Coverciano.

Au fost purtate discuții cu Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo, care au părăsit baza de pregătire de la Florența și se vor întoarce la echipele de club fără să mai joace pentru echipa națională în această lună, când sunt programate meciuri cu Malta și Anglia, în preliminariile EURO 2024.

”Federația anunță că, în după-amiaza zilei de astăzi, Biroul Public de Procuratură din Torinp a trimis documente de investire a jucătorilor Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo, aflați în cantonamentul echipei naționale de la Coverciano.

Indiferent de natura faptelor, crezând că cei doi jucători nu mai sunt, în condițiile actuale, în starea necesară să-și îndeplinească sarcinile trasate pentru zilele viitoare, Federația a decis să le permită să se întoarcă la cluburi, pentru a-i proteja”, se arată într-un comunicat al Federației Italiene de Fotbal, citat de Corriere dello Sport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: