image
Sursa foto: jurna.md

Traficul rutier pe strada Teilor, tronsonul cuprins între bd. Dacia și strada Independenței va fi suspendat

Primăria municipiului Chișinău informează că de astăzi și până pe 27 octombrie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Teilor, tronsonul cuprins între bulevardul Dacia și strada Independenței, sectorul Botanica.

Măsura a fost luată în scopul executării de către Î.M. „EXDRUPO” a lucrărilor de reabilitare a învelișului asfaltic de pe carosabilul din strada Teilor.

De asemenea, în perioada următoare, va fi restricționat traficul rutier pe alte două artere de circulație din capitală:

· Se suspendă traficul rutier, în perioada 22.10.2021 – 20.11.2021, pe str. Alexandru cel Bun, în perimetrul străzilor Mit. G. Bănulescu - Bodoni și Maria Cebotari, în scopul efectuării lucrărilor de reabilitare a reţelelor de distribuire a apei de către antreprenorul contractat de S.A. „Apă - Canal Chișinău”. Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, rutele de microbuze nr. 103, nr. 108, nr. 171 și nr. 174 vor circula de pe str. Alexandru cel Bun, str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni , str. Mit. Dosoftei, str. Sfatul Țării, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseele stabilite.

· Se suspendă traficul rutier duminică, 23 octombrie, curent, ora 08:00-17:00, pe str. Petru Movilă, în perimetrul str. 31 August 1989 - str. Anatol Corobceanu, în legătură cu intervenția autospecialei la etajele superioare a unei clădiri din zonă.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

comentarii: