image
Sursa foto: Profimedia

Cinci jucători de la Manchester City şi Chelsea, la tribunal, în procesul lui Benjamin Mendy

Fundașul francez Benjamin Mendy (28 de ani), de la Manchester City, riscă o pedeapsă mare dacă va fi găsit vinovat în procesul în care e acuzat de opt cazuri de viol, unul de tentativă de viol și altul de agresiune sexuală.

Între timp, la o nouă înfăţişare a lui Mendy la proces, s-a pus în discuţie ca cinci jucători care i-au fost colegi lui Mendy să ajungă în faţa instanţei.

Jack Grealish, Riyad Mahrez, Kyle Walker, Raheem Sterling şi John Stones sunt numele vizate, iar membrii juriului au fost întrebaţi dacă au vreo legătură de orice fel cu ei. Jucătorii vor fi chemaţi ca martori în acest proces.

În acelaşi timp, publicaţia Daily Mail susţine că procesul ar urma să dureze aproximativ 15 săptămâni. Până acum, au apărut în faţa instanţei 8 bărbaţi şi 6 femei.

Dacă va fi găsit vinovat, Benjamin Mendy riscă o pedeapsă cuprinsă între 5 şi 20 de ani de închisoare.

Mendy s-a prezentat în fața magistraților englezi pentru cel de-al zecelea capăt de acuzare, apărut la începutul lui iunie. În total, Mendy are pe numele său opt cazuri de viol, unul de tentativă de viol și altul de agresiune sexuală. Este vorba de 7 victime, în total.

Campionul mondial a pledat nevinovat de fiecare dată. Fundaşul este suspendat de către Manchester City pe durata procesului.

Mendy a fost achiziţionat de Manchester City în 2017, de la formaţia franceză Olympique Marseille, în schimbul sumei de aproximativ 60 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: