image
Sursa foto: Instagram

Dieta specială de 3 ingrediente pe care Vinicius Junior a urmat-o cu sfințenie pentru a ajunge un pachet de mușchi

Vinicius Junior (21 de ani) a anunțat că rămâne la Real Madrid și plănuiește să aibă un sezon cel puțin la fel de bun ca cel recent încheiat.

Pentru asta, brazilianul se antrenează din greu, chiar dacă se află în vacanță. Pe lângă exercițiile fizice, un aport în transformarea lui Vinicius l-a avut și dieta specială urmată de fotbalist.

Atacantul nu a devenit întâmplător un pachet de mușchi într-un timp atât de scurt. Vinicius are în permanență doi oameni extrem de importanți alături de el, antrenorul de fitness Thiago Lobo și un bucătar francez.

Conform cotidianului spaniol AS, cel din urmă i-a construit fotbalistului o dietă formată în principal din fasole neagră, orez și carne de vită, ingrediente bogate în proteine sau carbohidrați.

Vinicius mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2024, însă oficialii "galactictilor" se pregătesc să își asigure serviciile brazilianului pentru încă cinci sezoane.

Întrebat despre viitorul său, Vinicius a oferit un răspuns ferm, care pune capăt tuturor speculațiilor din ultima perioadă.

"Viitorul meu? Voi continua la cel mai mare club din lume, Real Madrid", a spus Vinicius, potrivit AS.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: