image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo poate ajunge coleg cu Lionel Messi, în sfârșit. Ce ofertă a pregătit PSG

Frustrările lui Cristiano Ronaldo din ultima vreme ar putea să-l facă pe atacant să schimbe echipa, după ceea ce se întâmplă în ultimul timp la Manchester United.

Conform publicațiilor Mirror și The Sun, starul portughez e dorit de PSG, iar șeicii de pe Parc des Princes îi pregătesc deja o ofertă contractuală.

Insă pe fir au mai intrat două echipe. Bayern și AS Roma l-ar dori pe atacant, în ciuda celor 37 de ani, pe care i-a împlinit pe 5 februarie.

Însă cel mai aproape de semnătura lui Ronaldo se află totuși PSG, iar mutarea ar urma să se facă la finalul sezonului, chiar dacă portughezul mai are un an de contract cu Manchester United.

Francezii îi vor propune un contract pe un an, iar Ronaldo ar urma să facă un cuplu de vis în atac cu rivalul din ultimii ani, Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo și-a revenit, după ce nu mai înscrisese de 7 meciuri. A făcut-o cu Brighton, dar nu scapă de critici. Fostul internațional englez Jamie Carragher crede că revenirea starului portughez la Manchester a fost o greșeală mare.

Până la meciul cu Brighton, Cristiano Ronaldo nu reușise niciun gol și nicio pasă decisivă în 2022.

Cristiano Ronaldo rămâne golgheterul lui Manchester United în acest sezon, cu 15 goluri în 26 de meciuri, în Premier League și Liga Campionilor.

În plus, au apărut informații cum că Ronaldo (37 de ani) i-ar fi cerut banderola de căpitan lui Harry Maguire (28 de ani), iar de aici ar fi pornit un scandal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: