image
Sursa foto: Profimedia

Zinedine Zidane mai primește și vești bune! E dorit de urgență la un club de top din Europa

Zinedine Zidane (50 de ani) a fost nevoit să se reorienteze, după ce Franța i-a oferit un nou mandat lui Didier Deschamps (54 de ani), valabil până în vara lui 2026.

Antrenorul a renunțat pentru moment la ideea preluării unei echipe naționale și ar dori să meargă la Juventus. Dacă până acum acest lucru părea greu de crezut, eșecul torinezilor cu Napoli, scor 1-5, îi poate fi de mare ajutor lui Zidane.

Majoritatea suporterilor "Bătrânei Doamne" nu au suportat umilința împotriva liderului din Serie A, conform unui sondaj realizat de Gazzetta dello Sport.

La întrebarea "Cine ar trebui să o antreneze pe Juventus?", fanii echipei l-au votat cu precădere pe Zidane, care a obținut aproximativ 42% dintre voturi.

Următoarea preferință a italienilor este Antonio Conte, cu 20% din numărul total de voturi, iar antrenorul actual, Max Allegri, este abia a treia opțiune (17%).

21% dintre cei care au votat consideră că mai degrabă Juventus ar aduce pe banca tehnică un alt antrenor decât cei trei menționați mai sus.

Rămâne de văzut dacă presiunea fanilor, arătată nu doar în mediul online, îi va determina pe cei din conducerea lui Juventus să renunțe la serviciile lui Allegri.

O altă echipă despre care s-a scris că ar putea fi preluată de Zidane în viitorul apropiat este PSG.

Lionel Charbonnier, fost portar francez care păstrează legătura cu fostul mijlocaș, a dezvăluit recent discuția avută cu el, despre eventuala preluare a campioanei Franței.

Zidane a lăsat de înțeles că îi va fi greu să meargă la PSG, deoarece nu ar avea suficiente relații la clubul din capitala Franței.

"Dorința lui este de a antrena. Dacă a plecat de la Real Madrid, trebuie să preia o echipă care se află la standardele lui, precum PSG.

Dar trebuie să aștepte trei ani și jumătate pentru asta? Nu poți sta cinci ani fără să antrenezi.

Ca să antrenezi undeva, trebuie să ai și relații interpersonale. Asta mi-a spus el despre PSG", a spus Charbonnier, conform presei franceze.

În același timp, viitorul lui Christophe Galtier pe banca lui PSG pare să fie stabil, întrucât campioana Franței se află în cursă pentru toate trofeele disponibile sezonul acesta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: