image
Sursa foto: Profimedia

Istvan Kovacs poate conduce finala UEFA Champions League, Manchester City - Inter!

Szymon Marciniak (42 de ani) a fost anunțat ca arbitrul de centru al finalei UEFA Champions League din acest an, Manchester City - Inter, care se joacă pe 10 iunie, de la ora 22:00, în direct la Jurnal TV.

De atunci, însă, polonezul a fost acuzat că a participat la o manifestație a unui grup de extremă dreaptă, cunoscut pentru poziția rasistă, homofobă, antisemită și xenofobă, din țara natală și acum riscă să piardă finala UEFA Champions League! Istvan Kovacs (38 de ani) poate conduce marele meci!

Cotidianul italian La Repubblica, citat de As.com, scrie că UEFA ia în calcul să-l înlocuiască pe arbitrul polonez de la finala UEFA Champions League. Decizia finală va fi luată în cursul zilei de vineri.

”UEFA a luat la cunoștință acuzațiile care îi sunt aduse lui Szymon Marciniak și va aduce clarificări imediat. UEFA și întreaga lume a fotbalului condamnă cu tărie ideile promovate de respectivul grup și ia aceste acuzații în serios”, a transmis forul continental.

Istvan Kovacs face parte din brigada anunțată de UEFA pentru finala Champions League. Românul a fost anunțat ca fiind rezerva lui Szymon Marciniak, ceea ce, teoretic, înseamnă că este prima variantă luată în calcul în cazul în care polonezul nu poate fi la centru.

Finala din acest an a UEFA Champions League urmează să se dispute la Istanbul, între Manchester City și Inter.

Echipa lui Pep Guardiola este față în față cu istoria. Dacă se va impune pe 10 iunie, va obține primul trofeu al UEFA Champions League din istoria clubului. Inter, în schimb, a mai câștigat competiția în trei rânduri, ultima dată în 2010, cu Cristi Chivu în teren.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: