image
Sursa foto: Profimedia

Recordul doborât de naționala Angliei, după 6-2 cu Iran la Cupa Mondială

Anglia a făcut scor în primul său meci de la Cupa Mondială din Qatar, scor 6-2 cu Iran.

În urma succesului fără drept de apel împotriva Iranului, Anglia a doborât un record important. Concret, englezii au înregistrat cea mai clară victorie din istoria primei etape a turneelor finale, fie că au fost Campionate Europene sau Cupe Mondiale, potrivit OptaJoe.

Totodată, reprezentativa condusă de Gareth Southgate a reușit să marcheze șase goluri într-un meci disputat la un turneu final doar pentru a doua oară în istorie. Prima dată s-a întâmplat tot la Cupa Mondială, în anul 2018, atunci când Anglia a învins Panama, scor 6-1.

Deși echipa sa a început cum nu se putea mai bine turneul final din acest an, selecționerul Gareth Southgate nu s-a ferit să își exprime nemulțumirea. La finalul partidei, antrenorul a ținut să evidențieze fazele care au dus la cele două goluri încasate de englezi și crede că meciul cu SUA va fi unul extrem de dificil.

"Suntem foarte încântați să începem turneul în acest fel și foarte mulțumiți de jocul nostru de atac. Știam că ne va fi dificil să înscriem goluri împotriva Iranului, așa că îmi felicit jucătorii pentru finalizări.

Cu toate acestea, să primim două goluri așa cum am făcut noi, nu este de nivelul de care avem nevoie. Trebuie să fim mai buni decât am fost astăzi împotriva SUA. Va trebui să ne resetăm.

Nu-mi plac momentele de derivă și au fost atât de multe în ambele reprize. Mai avem multe de făcut pentru a ne califica", a spus Southgate, potrivit Skysports.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: