image
Sursa foto: dailymail.co.u

Regina Letizia a Spaniei, testată pentru COVID-19 după ce a intrat în contact cu o persoană infectată şi apoi cu Macron

Regina Letizia a Spaniei a fost testată pentru coronavirus la o zi după ce a avut o întâlnire, alături de Regele Felipe, cu preşedintele francez, Emmanuel Macron şi cu soţia acestuia, relatează express.co.uk.

Regina Letizia a fost testată pentru coronavirus după ce a strâns mâna unei membre a guvernului de la Madrid, Irene Montero, aceasta din urmă fiind depistată cu coronavirus ulterior. Regina şi Montero s-au salutat, de asemenea, în stilul tradiţional spaniol, cu un sărut pe obraz.

Faptul că regele şi regina au fost testaţi a fost anunţat după ce Irene Montero a devenit prima membră a guvernului spaniol care a fost infectată cu COVID-19, scrie Digi24.

Ieri, suveranii spanioli s-au aflat la Paris la o întâlnire cu preşedintele Macron şi prima doamnă a Franţei. Cele două cupluri au participat la un eveniment care comemorează victimele terorismului. Cuplul regal a avut, de asemenea, întâlniri cu foştii preşedinţi Sarkozy şi Hollande.

Un purtător de cuvânt al Casei Regale din Spania a confirmat că monarhii au fost testaţi după „activităţile publice” ale Reginei Letizia. Rezultatul va fi făcut public vineri.

Regele Felipe şi-a anulat o întâlnire pe care urma să o aibă, joi, cu secretara Consiliului Europei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: