image
Sursa foto: Profimedia

Ce face Antonela Roccuzzo când Leo Messi are meci

Lionel Messi (35 de ani) este în ultimele luni de contract cu PSG și încă nu și-a decis viitorul.

Presa din Spania scrie că sunt șanse mari ca din vară starul argentinian să revină la Barcelona, formație la care a scris istorie.

Decizia lui Leo Messi ar fi influențată și de către soția sa, Antonela Roccuzzo, care insistă ca familia să revină în locul pe care îl consideră acasă.

Puțini știu că soția septuplului câștigător al Balonului de Aur este superstițioasă și are câteva ritualuri pe care le urmează de fiecare dată în ziua meciului lui Leo Messi, scrie Sportskeeda.

Antonela Roccuzzo are câteva articole pe care le ia cu ea la fiecare meci al soțului ei: un pulover, o geantă și o pălărie. De asemenea, ea face tot posibilul să-i ia la toate meciurile pe toți cei 3 copii, pentru a-i purta noroc lui Leo Messi.

Nu în ultimul rând, Antonela are și rugăciuni care să-l ajute pe soțul ei să joace la nivel înalt. "Cu siguranță, aceste ritualuri au funcționat la Cupa Mondială 2022, când Argentina a ieșit campioană, iar Leo Messi a câștigat Balonul de Aur, cu 7 goluri și 3 pase decisive.", scrie sursa citată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: