image
Sursa foto: Facebook // Veronica Dragalin

Dragalin, la Paris: „Întâlnirea oferă oportunitatea de a reafirma angajamentul comun pentru lupta împotriva oligarhilor”

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, a participat miercuri la Reuniunea de nivel înalt a factorilor de decizie anticorupție din Europa de Est și Asia Centrală, care a avut loc la Paris. În discursul său, șefa PA și-a reafirmat intenția de luptă cu corupția mare în R. Moldova pentru a combate acest fenomen.

„Întâlnirea oferă oportunitatea unică de a face bilanțul progreselor și provocărilor în lupta împotriva corupției în regiune și de a reafirma angajamentul comun pentru lupta comună împotriva oligarhilor și cleptocraților.

O temă răsunătoare pe care am auzit-o de la colegii noștri din întreaga lume este că, dacă instituțiile anticorupție și conducerea lor sunt atacate, înseamnă că suntem pe drumul corect în a face progrese puternice în lupta împotriva status quo-ului și împotriva corupției”, a menționat Dragalin.

Reuniunea de nivel înalt a factorilor de decizie anticorupție din Europa de Est și Asia Centrală, care a avut loc la Paris, a fost organizată de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).

Facebook // Veronica DragalinFacebook // Veronica Dragalin

Noutăţile partenerilor

comentarii: