image
Sursa foto: gov.md

Recean, întrevedere cu noul șef al Misiunii USAID: „Creștem investițiile în infrastructură”

Prim-ministrul Dorin Recean i-a primit la Guvern pe noul șef al Misiunii Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID) în țara noastră, Jeff Bryan, și pe ambasadorul SUA la Chișinău, Kent Logsdon.

Oficialii au abordat mai multe subiecte de actualitate, cu accent pe prioritățile de asistență ale USAID și continuarea proiectelor demarate în comun, în domenii ce țin de dezvoltarea economică, coeziunea socială, energia regenerabilă și promovarea democrației.

Premierul Dorin Recean a vorbit despre cele mai importante obiective ale Executivului pe care trebuie să se avanseze, precum stimularea creșterii productivității și atragerea investițiilor.

„Creștem investițiile în infrastructură, mai ales în extinderea și modernizarea sistemului feroviar. Bineînțeles, ne concentrăm eforturile pe implementarea proiectelor de dezvoltare regională, pe consolidarea securității energetice a țării prin susținerea proiectelor de energie verde, dar și pe apropierea de blocul comunitar”, a evidențiat prim-ministrul Dorin Recean.

Noul șef al Misiunii USAID la Chișinău, Jeff Bryan, a apreciat pașii întreprinși de autorități în avansarea pe calea reformelor și pe agenda pro-europeană a țării.

Oficialul american a reconfirmat sprijinul organizației pe care o reprezintă în susținerea parcursului democratic al țării noastre.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: