image
Sursa foto: Profimedia

Liverpool vrea să revină cu o ofertă de 150 de milioane de euro pentru un star de la Real Madrid

Liverpool a vrut să-l transfere în ultimele ore ale perioadei de mercato pe Federico Valverde (24 de ani) de la Real Madrid.

Deși președintele Florentino Perez a decis că fotbalistul este netransferabil și a declinat propunerea din vară, Liverpool este gata să revină cu o nouă ofertă pentru mijlocașul lui Real Madrid.

După ce a văzut începutul bun de sezon al lui Federico Valverde, Jurgen Klopp le-a cerut șefilor de la Liverpool să insiste pentru serviciile mijlocașului uruguayan.

Astfel, gruparea de pe Anfield pregătește acum o ofertă de 150 de milioane de euro pentru Federico Valverde, informează spaniolii de la AS.

Rămâne de văzut dacă englezii vor înainta, în cele din urmă, oferta de peste 100 de milioane de euro fie în iarnă, fie în vara anului viitor și dacă mutarea se va realiza până la urmă.

Cotat la 70 de milioane de euro de Transfermarkt, Federico Valverde a reușit patru goluri și două pase decisive pentru Real Madrid în acest sezon, în nouă partide disputate în toate competițiile.

Câștigarea La Liga și a Champions League în sezonul trecut a reconfirmat că Real Madrid este unul dintre cele mai bune cluburi ale lumii, iar fotbaliștii "blanco" au devenit ținte pentru puterile din Anglia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: