image
Sursa foto: marca.com

Asta ar fi trădarea secolului! Cristiano Ronaldo, aproape de a semna Barcelona?

Revenit în vara anului trecut la Manchester United, Cristiano Ronalo vrea deja să-și facă bagajele și să plece de pe „Teatrul Viselor”.

Câștigătorul a cinci Baloane de Aur și-a motivat decizia prin faptul că nu dorește să evolueze în UEFA Europa League, acolo unde „Red Devils” sunt calificați, după ce au obținut locul 6 în Premier League stagiunea trecută.

Portughezul în vârstă de 37 de ani dorește să joace în Champions League și în sezonul următor, așa că agentul său, celebrul Jorge Mende, a început deja negocierile cu mai multe cluburi importante din Europa, printre care și Barcelona.

Dorit de către Bayern Munchen, Chelsea, Napoli și Sporting Lisabona, super agentul lui Crisitano Ronaldo l-a propus pe acesta la marea rivală a lui Real Madrid, Barcelona.

În cursul zilei de luni, 5 iulie, Jorge Mendes a fost surprins în Barcelona, acolo unde a luat cina alături de președintele catalanilor Joan Laporta.

Potrivit jurnaliștilor spanioli, printre multele subiecte discutate de către cei doi s-a numărat și transferul lui „CR7” pe Camp Nou.

Jurnalistul Roger Pereira susține că Jorge Mendes l-a propus pe Cristiano Ronaldo la Barcelona, însă Juan Laporta nu a luat în considerare această propunere. Planul președintelui catalanilor este aducerea lui Robert Lewandowsi la echipă și nu a lui Cristiano Ronaldo, iar șansele pe care ziaristul de pentru aducerea portughezului pe Camp Nou sunt de sub 1%.

Pentru Barcelona prioritatea numărul 1 este aducerea atacantului polonez de la Bayern Munchen. Robert Lewandowski nu dorește să mai rămână în Bavaria sub nicio formă, iar un transfer în Spania îi surâde și acestuia. Totuși, campioana ultimilor 10 ani din Bundesliga nu dorește să îl lase să plece așa de ușor pe acesta la club, solicitând catalanilor o sumă de peste 50 de milioane de euro pentru a bate palma.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: