image
Sursa foto: Getty Images

Chelsea, gata să dea lovitura cu un jucător care "a luat bronzul" la Cupa Mondială 2022. Care este prețul său

Chelsea vrea să încheie sezonul în forță și a pus ochii pe încă un jucător de la Cupa Mondială 2022.

După ce i-au luat pe Christopher Nkunku și pe David Datro Fofana, londonezii îl vor acum pe Josip Juranovic (27 de ani), potrivit publicației Dailymail.

Croatul a impresionat la Cupa Mondială 2022, unde a ajuns cu Croația în finala mică, pe care a câștigat-o. Chelsea l-a monitorizat și e convinsă că el este cel mai potrivit pentru a-l înlocui pe Reece James, care a suferit o accidentare înainte de Cupa Mondială, pe care a și ratat-o, din această cauză.

Ulterior, după ce s-a refăcut, Reece James s-a reaccidentat în meciul cu Bournemouth, de marți, câștigat de londonezi cu 2-0 și va absenta 3 luni.

Juranovic joacă pe poziția de fundaș dreapta, evoluează la Celtic și poate fi considerat un chilipir. Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, Juranovic este cotat la doar 9 milioane de euro.

La Cupa Mondială 2022, Josip Juranovic a ratat doar un singur meci, ultimul, cel din finala mică, câștigată de Croația împotriva Marocului, scor 2-1. În rest, el a fost integralist în celelalte 6 partide.

Juranovic a ajuns la Celtic în august 2021 și mai are contract cu scoțienii până în mai 2026.

La naționala Croației, Juranovic are 27 de selecții.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: