image
Sursa foto: Profimedia

Newcastle United s-a hotărât și vrea să transfere de la Paris Saint-Germain

Newcastle United are parte de mari probleme de efectiv în compartimentul ofensiv, iar ”Coțofenele” vor să rezolve această problemă.

Newcastle dorește să întărească lotul încă din perioada de iarnă, iar formația engleză s-a orientat spre atacantul pe care Paris Saint-Germain l-a exilat și de care vrea să scape.

Alexander Isak și Callum Wilson sunt variantele pentru postul de atacant central al celor de la Newcastle, însă ambii jucători sunt indisponibili, din cauza unor accidentări. Newcastle United a fost nevoită în ultimul timp să improvizeze, iar Miguel Almiron și Anthony Gordon au fost folosiți pe postul de număr 9, ei fiind fotbaliști care evoluează în mod normal în banda atacului.

Astfel, ”Coțofenele” vor să scape de această problemă și s-au hotârât să aducă un atacant, iar potrivit celor de la 90min, cel ales este Hugo Ekitike, atacantul lui Paris Saint-Germain.

Aceeași sursă susține faptul că Newcastle a fost pe urmele lui Ekitike și înainte ca francezul să ajungă la PSG, iar englezii și-au reluat interesul pentru atacant. Sursa citată înaintează ideea că Newcastle ar urma să le ofere parizienilor 35 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Ekitike în mercato-ul din iarnă.

În vară, PSG a adus, pe sume importante, mai mulți jucători de atac. Printre aceștia se numără Goncalo Ramos (80 de milioane de euro), Ousmane Dembele (50 de milioane de euro), Bradley Barcola (45 de milioane de euro) și Randal Kolo Muani (95 de milioane de euro).

Cel din urmă a fost transferat de la Eintracht Frankfurt, iar parizienii ar fi dorit să-l ofere pe Hugo Ekitike la formația germană, pentru a plăti o sumă mai mică pentru Kolo Muani. Hugo Ekitike a refuzat această mutare, iar francezul a fost exclus din lotul lui PSG.

Ekitike a jucat doar opt minute în acest sezon pentru PSG, iar jucătorul ar trebui să părăsească gruparea din capitala Franței dacă își dorește să evolueze din nou la cel mai înalt nivel.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: