image
Sursa foto: border.gov.md

Scandal la Aeroport: O familie de ruși susține că nu a fost lăsată să intre în R. Moldova fără niciun motiv // VIDEO

O familie de cetățeni ruși, care a venit în R. Moldova pentru a efectua controlul consular în vederea repatrierii în Israel, se plânge că a fost reținută pe Aeroportul Chișinău.

Pasagerii, doi soți și copilul lor de 4 ani, au venit din Erevan.

Aceștia susțin că polițiștii de frontieră le-au luat pașapoartele și nu le-au explicat nimic, doar i-au anunțat că vor face cale întoarsă.

Referitor la cele întâmplate, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a precizat pentru Jurnal.md următoarele:

„Poliția de Frontieră amintește că la trecerea frontierei de stat nu sunt impuse restricții de circulație pentru anumite categorii de cetățenii. Astfel că, cetățenii străinii primesc refuz de intrare în Republica Moldova dacă nu întrunesc condițiile pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, în sensul că nu își pot justifica scopul călătoriei în Republica Moldova, neavând documentele necesare. Conform procedurilor legale, toate persoanele care primesc refuz de intrare în Moldova sunt returnate în țara de pornire. În ultimele 24 de ore, pe sensul de intrare în Republica Moldova, pentru 34 de persoane s-a aplicat refuzul de autorizare a trecerii frontierei de stat”.

Telegram // INDEX Află Primul

Noutăţile partenerilor

comentarii: