image
Sursa foto: Profimedia

Fotbalistul legendar al naționalei Italiei care a fost ”la un pas” de Real Madrid: ”Era un vis”

Leonardo Bonucci (36 de ani), fundașul central legendar al naționalei Italiei, a decis în vară să o părăsească pe Juventus și să semneze cu Union Berlin, din postura de jucător liber de contract.

Ajuns în Bundesliga, stoperul din”Cizmă” a dezvăluit numele echipei importante din Europa la care ar fi putut ajunge în urmă cu aproximativ 6 ani.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor spanioli de la Marca, Leonardo Bonucci a mărturisit că a fost la un pas să ”îmbrace” tricoul lui Real Madrid în vara anului 2017, după ce Juventus, echipa la care fundașul central era legitimat la acel moment, a pierdut finala Champions League în fața ”Galacticilor”, cu scorul de 1-4 (jucată în Cardiff, Țara Galilor).

Însă, în cele din urmă, negocierile dintre impresarul fotbalistului italian și reprezentanții lui Real au ”picat”, astfel că Bonucci a rămas în continuare în lotul ”Bătrânei Doamne”.

De asemenea, în cadrul acestui interviu, Bonucci a subliniat că și-ar fi dorit mult să evolueze pentru formația din capitala Spaniei, întrucât acesta a fost unul dintre visurile sale.

"Am fost aproape de a ajunge la Real Madrid? Da, foarte aproape. S-a întâmplat în vara lui 2017, după ce am fost învinși în finala de la Cardiff (n.r. Juventus a fost învinsă de Real Madrid în finala Champions League din 2017, jucată în Cardiff, cu scorul de 1-4).

Negocierile dintre agentul meu și Madrid s-au intensificat foarte mult, dar nu s-au concretizat. În cele din urmă, ei căutau un jucător mai tânăr, nu un jucător de treizeci și ceva de ani. Era un vis (n.r. să joc la Real Madrid)", a spus Bonucci, potrivit surei citate anterior.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: