image
Sursa foto: sustinem.md

Campania „Susținem pentru că ne pasă” a ajuns la final; Peste 2.000 de familii au fost ajutate // VIDEO

Campania ”Susținem pentru că ne pasă”, dedicată sărbătorilor pascale, a ajuns la final. Timp de două săptămâni, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului a adus bucurie în două mii de familii cu venituri mici. Ultima donație cu produse alimentare de primă necesitate a fost livrată persoanelor nevoiașe din raionul Soroca.

„Au fost selectate persoanele bătrâne, care nu au pe nimeni, persoane cu trei și patru copii, tineri care au nevoie de susținerea noastră. După cum vedeți toți sunt bucuroși, acest pachet social este binevenit pentru dumnealor”, a spus Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca.

„Am oferit 2000 de cutii cu produse alimentare pentru masa de sărbătoare. Ca de obicei, am decis să le repartizăm prin toate colțurile țării la familiile cu venituri mici, mulți copii și toți cei pentru care acest ajutor înseamnă mult. Nu ne oprim aici și ne gândim deja la alte proiecte pentru beneficiul oamenilor”, a menționat Victoria Kriukova, director ASICS.

Campania ”Susținem pentru că ne pasă” a fost lansată la începutul lunii octombrie 2022 cu scopul de a ajuta cele mai vulnerabile categorii sociale. În tot acest timp, echipa ASICS a livrat circa 35 mii de colete cu produse alimentare pentru persoanele nevoiașe din mai mult de 250 de localități.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: