image
Sursa foto: Profimedia

Milan și Inter s-au pregătit de sărbătorirea titlului pe același stadion, la aceeași oră. Cum se rezolvă situația

Situație ciudată în Serie A. Stadionul San Siro e gata de sărbătorirea titlului, indiferent că îl va câștiga Milan sau Inter. Totul ar urma să aibă loc în ultima etapă din Serie A.

Potrivit publicației Gazzetta dello Sport, ambele echipe, împreună cu autoritățile, au pregătit stadionul San Siro pentru sărbătoare și au pus la punct un plan. Astfel, indiferent dacă Milan sau Inter câștigă titlul, va fi o sărbătoare pe San Siro duminică, a doua zi după ce cele două echipe vor juca, pentru că sâmbătă are loc un concert în Piața Domului.

Numai că, în funcție de situație, fanii uneia dintre echipe vor trebui să-și strângă repede materialele pregătite pentru coregrafie, pentru a permite celeilalte echipe să și le instaleze. Iar Interul joacă atunci cu Sampdoria, așa că interiștii ar urma să strângă totul rapid, în caz că Milan va fi campioană.

Evident că forțele de ordine vor fi suplimentate pentru marea sărbătoare, iar cele două cluburi colaborează strâns cu autoritățile locale.

Situația este una similară cu cea din 2008, când Inter a sărbătorit "scudetto" pe Giuseppe Meazza, după ce a învins-o pe Parma, în deplasare. La aceea și oră, Milanul a jucat cu Udinese, iar fanii "diavolilor" au trebuit să evacueze de urgență arena.

În etapa trecută, Milan a trecut cu 3-1 de Verona, iar Inter a bătur-o pe Empoli cu 4-2.

Cu două etape înainte de final, Milan are 80 de puncte, iar Inter are 78. Însă până la ultima etapă, Milan are meci greu cu Atalanta, care luptă pentru a prinde ultimul loc care duce în cupele europene, în timp ce Inter joacă acasă cu echipa lui Răzvan Marin, Cagliari, care are nevoie ca de aer de puncte pentru că se află pe ultimul loc retrogradabil.

Dacă atât Milan, cât și Inter vor ieși învingătoare, titlul se va decide în ultima etapă, când Milan joacă pe terenul lui Sassuolo, iar Inter primește vizita Sampdoriei.

Sassuolo, echipa lui Vlad Chiricheș, nu are niciun obiectiv pe acest final de sezon, însă Sampdoria se află la 4 puncte de zona retrogradării în acest moment.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: