image
Sursa foto: Profimedia

Adio, Manchester City! Starul lui Guardiola a ajuns la un acord cu Barcelona

Aflat în ultimele luni de contract cu Manchester City, Ilkay Gundogan (32 de ani) a fost dorit de mai multe cluburi de top în ultima perioadă, însă mijlocașul german a ales-o în cele din urmă pe Barcelona.

După mai multe discuții în ultima perioadă, Gundogan s-a înțeles cu Barcelona și urmează să se alăture clubului de la finalul actualului sezon. Mijocașul celor de la Manchester City a decis astfel să nu își mai prelungească înțelegerea cu trupa condusă de Pep Guardiola și va semna liber de contract cu formația blaugrana, anunță spaniolii de la El Chiringuito TV.

Actualul căpitan al celor de la Manchester City se află din vara anului 2016 pe Etihad Stadium. În urmă cu șase ani, "Cetățenii" le-au plătit celor de la Borussia Dortmund 25 de milioane de euro.

Gundogan a jucat în 278 de partide pentru englezi și a contribuit la 86 de goluri. De asemenea, fotbalistul a cucerit 11 trofee până acum cu Manchester City.

Întrebat despre planurile sale, fotbalistul a spunea, recent, că și-ar dori să se întoarcă într-o zi la FC Nuremberg, club pentru care a evoluat timp de doi ani, înainte de a ajunge la Borussia Dortmund.

"Să fiu sincer, cu siguranță, îmi pot imagina că mă voi întoarce la Nurnberg într-o zi, indiferent de calitatea pe care o voi avea în cadrul clubului. Este puțin probabil să se întâmple asta anul viitor. Asociez clubul și orașul cu oameni și momente incredibil de grozave", a spus Gundogan, potrivit CityXtra.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: