image
Sursa foto: captură video

Andrei Năstase, despre prezidențiale: „Aștept ca Maia Sandu să se țină de cuvânt cum am făcut eu în 2016”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, mizează pe susținerea Maiei Sandu la alegerile prezidențiale din toamnă și spune că se așteaptă ca liderul PAS să se țină de cuvânt așa cum a făcut el la alegerile prezidențiale din 2016, atunci când Maia Sandu a candidat.

„M-am retras în 2016, am cedat locul Doamnei Sandu în condițiile în care ea nu a vrut să facă acest lucru chiar dacă eram mai bine poziționat în sondaje și am cerut ca să merg la Președinție și să câștig. Maia Sandu era mai bine poziționată pentru funcția de premier”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Năstase mai spune că Maia Sandu a promis Platformei Demnitate și Adevăr că la următoarele alegeri prezidențiale va susține candidatul PPDA.

Eu încă mai aștepat ca doamna Sandu să se țină de cuvânt așa cum am făcut eu în 2016, pentru că am demonstrat de-a lungul timpului că contează mult cuvântul dat, respectat, și nu anume între noi politicienii, dar și pentru oameni”, susține liderul Platformei DA.

Cât despre relațiile de colaborare din prezent dintre PAS și PPDA Andrei Năstase susține că nu este comunicarea pe care și-at fi dorit-o.

„Ajunși în Parlament și în Consiliul Municipal am aflat că PAS vrea două fracțiuni. Dialogul și conlucrarea noastră ar fi fost mult mai bună dacă rămâneam uniți. În momentul când am aflat de la colegii de la PAS că Blocul ACUM nu mai există, ne-am apucat de lucru”, spune Năstase.

Amintim că la data 1 martie curent PPDA a anunțat despre desemnarea lui Andrei Năstase la funcția de președinte pentru scrutinul din toamnă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: